26 június 2011 - Hollandia Mikes Kelemen Kör - Szép versek délutánja

HOLLANDIAI MIKES KELEMEN KOR – LEIDERDORP, JUNIUS 26
KedvesBarataink! A Hollandiai Miekes Kelemen Kor kovetkezo osszejovetelet junius 26-an, vasarnap delutan 14.30 orai kezdettel a 'VAN ALPHENSTAETE' epuleteben tartjuk. Cim: van Alphenplein 18, 2353 BX Leiderdorp.

EVADZARO OSSZEJOVETEL: SZEP VERSEK DELUTANJA ES BATYUBAL
Mivel a vianeni haz (meg) nem hasznalhato, Acs Magdi abban az 'seniorencomplex'-ben, ahol lakik, a vezetosegtol engedelyt kapott, hogy ott jojjunk ossze a 'recreatiezaal'-ban. Mivel ott nincs zongora, ugy dontottunk, hogy visszaterunk erre az alkalomra a regi hagyomanyunkhoz, a 'Szep Versek Delutanja'-hoz. Tehat kerunk mindenkit, hogy jojjon szep versekkel – magyarokkal vagy hollandokkal – es olvassa fel oket mindnyajunk oromere.
A Batyubal az ismert formaban fog lefolyni. A terem mellett van egy kis konyha, ahol mindent el lehet intezni. Van tanyer, evoeszkoz es pohar is. Nekunk csak etelrol es italrol kell gondoskodnunk. Termeszetesen az egyuttlet utan mindent el kell rendeznunk. A batyubal haziasszonya ujra Konya Melinda lesz. Telefon: 071-5154287 (az esti orakban), e-mail: melinda.konya@kb.nl Kerunk – elsosorban noi - segito kezeket a batyubal sikerehez. Jelentkezes Melindanal.
Utleiras. Autoval: Az A4-es utrol a 6-os lejaronal kell leterni Leiderdorp fele. Ovatosan kovetni a kacskaringos utat mig Leiderdorpba erve az Engelendaal nevu leagazasnal jobbra (a nagy tablara kiirva: Centrum) hajtani. A forgalmi lampak utan tovabb hajtani es jobbra a Winkelhof (ingyenes) foldalatti parkolojaba behajtani. Ajanlatos a parkolo masik vegen keresni parkolohelyet. Kimenve a parkolo hatso kijarojan a Heinsiuslaanon (jobbra, esetleg balra) menni mig egy szines szoboralapzaton egy varandos no szobrat latjuk. Amellett a kis parkon egyenesen kell menni (kb. 100 meter) a Van Alphenplein-ig.
Vonattal/autobusszal: A Leiden Centraal allomas hatso kijaratanal az LUMC korhaz megallojabol indul a 48. sz. autobusz Leiderdorp iranyaba. A vasarnapi jarat minden ora 07 perckor es 37 perckor indul. Leiderdorpban kiszallni a Winkelhofnal (Heinsiuslaan). Tovabb lasd az auto-eligazitast a parkon at.
Szeretettel varunk Benneteket, A Vezetoseg mikes_hollandia@yahoo.com